VAG auto chippen waarom en hoe?

Wat is het nut van chiptunen?

Foto afkomstig van https://www.youtube.com/watch?v=sshNMl_Ggos

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer. De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw vag auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een luttele paar uur uw vag kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de beste chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je vag auto meer performance heeft gekregen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt hier op marktplaats een goede chiptuner vinden. Deze komt bij u thuis langs. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw vag worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een vag specialist. Daarna bezorgen we de gegevens van uw vag auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw vag auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de vag auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de vag een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren. Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het vag chiptunen

Leave a Comment