Opzoek naar een rijschool in zoetermeer?

Ben je opzoek naar een goede rijschool in Zoetermeer met hoge slagingspercentages? Bij Be One rijschool geven we hoogwaardige rijlessen met duidelijke uitleg op jouw tempo. 

Wij beginnen altijd met een gratis proefles, we halen je thuis op of je nou in Zoetermeer, Den Haag, Delft of omstreden woont. Bij deze gratis proefles kun je kennis maken met je rij instructeur. Ook leer je comfortabel worden met auto rijden.

Vervolgens kan de rijinstructeur je ook een advies geven over hoeveel rijlessen je nodig hebt. De rij instructeur herkent namelijk of je een snelle leerling bent of wat meer moeite hebt.

Direct beginnen met lessen?

Wil je snel beginnen met de rijlessen dan raden we je aan om direct een proefles in te plannen. Hierna kun je kijken of je bijvoorbeeld wilt kiezen voor een spoedlessen pakket. Of als je rustiger aan wilt doen.

Je bepaalt zelf het tempo en je kunt zelf de planning maken. We halen je op en stoppen de les waar je wilt. Dus als je bijvoorbeeld uit werk of school begint met je rijles kunnen we de rijles bij je thuis stoppen. Hierdoor bespaar je uiteraard veel tijd.

Dus waar wacht je nog op, plan vrijblijvend een gratis proefles en kom in contact met de beste rijschool van zoetermeer!

Recente ervaringen van geslaagde leerlingen

Geslaagd in een keer! Het voordeel van een vaste-rij-instructeur, een comfortabele les-auto, heldere en duidelijke uitleg, goedkoop! zeker waard voor het geld!”
Matthijs de Vrome
“Dankzij deze rijschool heb ik met veel plezier lessen gevolgd, mijn rijbewijs met succes behaald. Ik rij ondertussen 2.5 jaar schade vrij. Heel erg bedankt Bies!”
Vanessa Gonzalez Nieves

Goedkope rijschool Zoetermeer

Hieronder zie je dat wij tegen een goedkoop tarief lessen aanbieden. Door onze jaren lange ervaring kunnen we tegen deze lage tarieven toch hoogwaardige rijlessen bieden. Na een gratis proefles zal de rijinstructeur een pakket aanbevelen. Mocht je toch op bepaalde onderdelen van de rijlessen vastlopen?

Geen zorgen! Je kunt altijd tegen scherpe tarieven lessen bijkopen. De instructeur zal dit voor je examen aangeven, zodat je niet in de problemen komt met je praktijkexamen.

Bij al onze pakketten zit ook een tussentijdse toets inbegrepen. Tijdens deze tussentijdse toets kijken we hoeveel lessen nog nodig zijn en raden we eventuele extra lessen aan. Ook Kun je tijdens deze tussentijdse toets al een gedeelte van je praktijkexamen afronden.

€ 1045

PAKKET A

€ 1225

PAKKET B

€ 1400

Pakket C

€1580

Pakket D

Veel gestelde vragen:

Bij Be one rijschool Den Haag bieden wij de mogelijkheid om automaat rijles te volgen. Als je moeite hebt met schakelen is kiezen voor een automaat een uitkomst.

Automaat rijles bied meerdere voordelen

Je krijgt een ander rijbewijs namelijk een automaat rijbewijs. Dit heeft twee voordelen:

Je hoeft niet te leren schakelen en hebt hierdoor minder lessen nodig. Ook hoef je geen les te krijgen in dalen en hellingen.

Nadeel van automaat:

Je krijgt een automaat rijbewijs. Hiermee mag je in een automaat auto rijden. Maar niet in een handgeschakelde auto. Dus mocht je laten een handgeschakelde auto kopen moet je opnieuw lessen en opnieuw je praktijk examen halen.

Onze instructeurs zijn opgeleid om goed aan te voelen en te luisteren naar leerlingen. De instructeur zal zijn les tempo dus aanpassen aan jouw leertempo. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken.

In Zoetermeer kun je online een afspraak maken voor het aanvragen van je rijbewijs. Tijdens het online aanvragen kun je ook direct inplannen wanneer je je rijbewijs wilt halen.

Hieronder enkele voorbeelden van hoe snel je je rijbewijs krijgt na aanvraag:

  • dinsdag aanvragen > volgende week dinsdag ophalen
  • woensdag aanvragen > volgende week dinsdag afhalen
  • donderdag aanvragen > volgende week woensdag ophalen
  • vrijdag aanvragen > donderdag de week erna afhalen
  • zaterdag aanvragen > volgende week vrijdag ophalen

Afspraak afzeggen of wijzigen?

Na het maken van de online afspraak voor je rijbewijs krijg je een bevestigingsmail. In deze mail staat ook een link om je afspraak te wijzigen of om deze te annuleren.

Wat kost een rijbewijs in Zoetermeer?

Hieronder zie je de prijzen. LETOP: contant betalen is NIET MOGELIJK. Je kunt alleen pinnen direct bij aanvraag van je rijbewijs.

Rijbewijs aanvragen  € 39,78
Wisselen buitenlands rijbewijs€ 39,78
Extra kosten spoedaanvraag  € 34,10

Lees meer info op de site van de stad Zoetermeer: https://www.zoetermeer.nl/inwoners/producten-a-z_45918/product/rijbewijs_958.html