Tussentijdse Toets (TTT)

Waarom een Tussentijdse toets

Een tussentijdse toets is test die je kort voor het praktijk examen kunt afleggen en wordt afgenomen door een CBR examinator. Hierbij wordt er gekeken of je voldoet aan het niveau van het CBR. En wordt de kans op slagen voor het praktijkexamen groter.

De toets

De toets duurt net als een praktijkexamen ongeveer 55 minuten en wordt op dezelfde manier afgenomen als het praktijkexamen. De beoordeling is ook hetzelfde en hierbij wordt ook een zelfreflectie ingevuld door de leerling.

De voordelen

Advies

Na afloop van de TTT bespreekt de CBR examinator met de leerling welke onderdelen goed en welke minder goed zijn beoordeeld. En wordt aan de hand van het zelfreflectie formulier een advies gegeven.

Vrijstelling

Tijdens de toets kun je vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres op het eerstvolgende auto-examen.

Voor wie

Om deel te kunnen te kunnen nemen aan de tussentijdse toets moet je in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat.

Wat moet je voor de TTT meenemen:

Hoeveel lessen na TTT?

Het verschilt per leerling hoeveel auto lessen er zitten tussen de tussentijdse toets en het praktijkexamen. Maar als je geslaagd bent voor de tussentijdse toets zul je niet heel veel lessen meer hebben voordat je je praktijkexamen gaat maken.

Deze website staat te koopContact opnemen >
+ +