Over Be-One

Welkom bij Be-One Autorijschool

Al bijna 10 jaar is Be-One gespecialiseerd in het geven van autorijlessen in regio Den Haag. Wij houden de lestarieven zeer scherp, maar leveren hoge kwaliteit rijlessen. Ons doel is om elke leerling op een leuke-, maar verantwoordelijke manier te leren autorijden. Op deze manier heeft de leerling veel plezier tijdens de lessen en maximaliseren we de slagingskans voor het afrijden voor je autorijbewijs. Het streven is namelijk om elke leerling in 1 keer te laten slagen en wij doen dan ook ons best om dit te realiseren. Onze kenmerken:

  • Gratis proefles
  • Slechts €32,50 voor een lesuur
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Vaste rij-instructeur
  • Werkzaam in de hele regio
  • Spoedopleidingen op maat
  • Gespecialiseerd in faalangst leerlingen
  • Rijles vanaf 16,5 jaar
  • Ook lessen in avonden- en weekenden

Gratis Proefles

Een proefles is erg belangrijk om te ervaren hoe jij je voelt bij de rijschool. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om een goede rijschool te vinden. Een rijschool is niet alleen een rijschool waar de tarieven scherp zijn, maar een goede rijschool is ook waar het slagingspercentage hoog ligt en jij je goed voelt bij de rij-instructeur. Je moet immers samen gaan zorgen dat jij op een leuke manier, met een prettig gevoel, je rijbewijs gaat halen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en nodigen je daarom uit om een gratis proefles in te plannen, zodat jij dit zelf kunt ervaren.

Werkgebied

Be-One Autorijschool is gevestigd in Den Haag, maar is werkzaam in de gehele regio.

Wij hebben leerlingen uit Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Ypenburg, Leidscheveen, Delft, Zoetermeer, Nootdorp en Pijnacker. Uiteraard halen we je op en zetten we je weer netjes af.

Klanttevredenheid

Be One hecht veel waarde aan klanttevredenheid en doet zijn best deze maximaal te houden. 

Over Be One Gemiddelde waardering: ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 23 reviews
5 1

Slagingspercentage

Het slagingspercentage is natuurlijk een belangrijk onderdeel bij het kiezen van een rijschool. Met trots kunnen wij aangeven dat het slagingspercentage van Be One rond de 60% ligt bij de eerste keer afrijden. Het gemiddelde van de rijscholen in Den Haag ligt rond de 40%, dus wij staan ver boven het gemiddelde en daar zijn we trots op!

Onze percentage van geslaagden tijdens een herexamen ligt rond de 50%, wat ook ver boven het gemiddelde ligt. 

Dus kort samengevat: 60 van de 100 leerlingen slagen de eerste keer. Van de 40 die niet slagen, slaagt de helft tijdens het herexamen. Dit zijn cijfers om trots op te zijn en zou jou als leerling het volle vertrouwen moeten geven om via Be One je rijbewijs te halen.

Mocht het gebeuren dat jij niet bij de 70% zit die in 1 keer slaagt, dan krijg je bij ons tijdelijk een gratis herexamen twv €200,-

Veel mooier dan dit wordt het niet! Meld je meteen aan voor een gratis proefles ter kennismaking.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor een gratis proefles of voor één van de cursussen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen!

Translate »